Cernăuți, ul.Gertsena, 1А
Cernăuți, ul.Gertsena, 1А

Soluțiile noastre de transport

Șoferii noștri experimentați și disciplinați vă vor livra încărcătura fără întârziere, exact la data scadentă. Prezența unui sistem de navigație (GPS) în fiecare mașină, permite a urmări deplasarea mașinelor în timp real, astfel mereu veți cunoaște locația încărcăturii.

Transport rutier

Serviciul nostru fiabil de livrare a mărfurilor de grupaj oferă o gamă largă de posibilități pentru transportul diferitelor tipuri de mărfuri, atât pe paleți, cât și fără ele, în cutii sau butoaie, precum și soluții pentru transportul mărfurilor mari și periculoase (ADR).

TRANSPORTURI ÎN REGIM DE GRUPAJ

Depozitul este dotat cu echipamentul necesar, mijloace automate de notificare și stingere a incendiilor, hidranți de incendiu etc. Pentru a asigura păstrarea sigură a mărfurilor, sunt instalate sisteme de alarmă și sisteme de supraveghere video.

SERVICII DE DEPOZITARE

Unul dintre principalele domenii de activitate ale companiei noastre este acordarea următoarelor servicii: transport de marfă în Ucraina (autotransportare), logistica de transport, livrarea de mărfurilor în Ucraina și în țările CSI, transport internațional de marfă.

SERVICII LOGISTICE

Alte servicii

La noi puteți cumpăra diferite piese de calitate pentru camioane de producție internă și externă, indiferent de marca mașinii. Lucrătorii noștri calificați vă vor ajuta să găsiți cea mai potrivită piesă auto la prețuri accesibile.

Piese auto

Compania noastra ofera servicii vamale (brokeraj), si anume: declaratii, vamuirea marfurilor, vamuirea autovehiculelor, servicii de acreditare si re-acreditare, servicii de inregistrare a certificatelor pentru dreptul de transport al marfurilor sub sigiliu si sigilii vamale.

SERVICII VAMALE

În timpul transportării, reîncărcării și păstrării încărcăturilor, este probabil ca acestea să fie deteriorate, dar totuși, dacă voi cooperați cu companii de încredere, astfel de situații poat fi evitate. Toate vehiculile companiei ”Strilciuc Trans” sunt asigurate conform contractului de asigurare a răspunderii civile (CMR Insurance)

SERVICII DE ASIGURARE

Compania oferă clientilor săi posibilitatea de a obtine repede informația necesară despre problemele legate de pregatirea si organizarea fiecarui transport, incepand cu aplicarea si obtinerea consultării initiale si suportul informational până la efectuarea tuturor calculelor pentru transportul convenit si efectuat.

SERVICII DE CONSULTANȚĂ

Order service