Cernăuți, ul.Gertsena, 1А
Cernăuți, ul.Gertsena, 1А

Misiunea noastră

Activitatea noastră

"Strilciuc Trans" Ltd și-a început activitatea în 2001 și s-a stabilit ca un partener de încredere, care se ocupă de reputația sa în afaceri. Compania este membră a Asociației transportatorilor internaționali și este înscrisă în registrul transportatorilor vamali. O abordare individuală față de client, combinată cu onestitatea, fiabilitatea și punctualitatea, este esențială pentru activitatea noastră. Transportăm mărfuri atât în Ucraina, cât și în străinătate, folosind transportul de mărfuri standardul Euro 5. Compania noastră efectueaza livrări de mărfuri cu autofrideri si autoturisme inclinate cu o capacitate de pâna la 24 tone, volum de la 86 la 120 m3 și deasemenea poate ofera transport pentru marfa supradimensionată, periculoasă si scumpă. Șoferii experimentați și disciplinați vă vor livra încărcătura fără întârziere, exact la momentul convenit. Prezența unui sistem de navigație (GPS) în fiecare mașină vă permite să controlați mișcarea vehiculelor în timp real, astfel încât veți cunoaște întotdeauna locația încărcăturii. Fără îndoială avantajul nostru este starea tehnică bună a transportului nostru și disponibilitatea propriului spațiu de reparații pentru întreținerea tehnică a autoturismelor. Acest fapt reduce în mod semnificativ probabilitatea de defecțiuni ale autoturismelor pe șosea și contribuie la livrarea bunurilor dvs. în cel mai scurt timp posibil. Avem posibilitatea de a păstra și de a consolida mărfuri în Ucraina și în România, colaborăm cu brokeri vamali din Ucraina, România, Bulgaria și Turcia. Personalul calificat verifică mișcarea încărcăturii și o însoțește în toate etapele de transport: de la încărcare până la livrare către destinatar. Dacă este necesar, suntem gata să vă ajutăm să rezolvați rapid toate problemele apărute în timpul transportului.

Toate vehiculile companiei ”Strilciuc Trans” LLC sunt asigurate în conformitate cu contractul de asigurare de răspundere civilă (asigurare CMR). În conformitate cu aceasta, suntem responsabili pentru integritatea încărcăturii de la încărcare până la livrarea la destinație, precum și pentru livrarea mărfurilor într-o anumită perioadă. De asemenea, la cererea clientului, oferăm asigurarea suplimentară pentru transportul mărfurilor cu valoare ridicată sau declarată.

Cooperând cu noi, obțineți servicii rapide, fiabile și de înaltă calitate. Garantăm o abordare individuală a nevoilor și dorințelor fiecărui client, luăm în considerare specificul încărcăturii, alegem cele mai bune rute, program de trafic și transport.

”Strilciuc Trans” Ltd este un partener de încredere pentru afacerea dvs..

Misiunea noastră

Lucrăm pentru a asigura livrarea sigură și rapidă a încărcăturii.

Istoria companiei

2001

De la un biroul mic și doi angajați a început activitatea de expediere a mărfurilor.

2007

Au fost procurate primele 2 mașini. Astfel a început crearea și dezvoltarea unei companii de transport.

2011

Compania a fost juridic înregistrată ca ”Strilciuc Trans” Ltd., care deținea la acel moment deja 25 de angajați și 10 mașini. Principalele destinații de activitate au fost România, Bulgaria și Turcia.

2017

Compania continuă să crească. Echipa are 60 de angajați, iar numărul de mașini din flotă a crescut la 30:

  • 5 frigidere;
  • 2 autovehicule 120m3;
  • 7 camioane prelate "mega" 92-100m3;
  • 16 camioane prelate standard 86m3.

În plus, activitatea de transport și expediere se dezvoltă într-un ritm rapid, și în ceea ce privește cantitea de servicii oferate, nu cedează activității transportului propriu.

Suntem în cifre

55

de clienți obișnuiți

4000

de explozii procesate

60

de angajați ai companiei

0

au primit reclamații din partea clienților

60

milioane UAH cifra de afaceri anuală

30

de mașini în flota noastră

Our achievements
/uploads/settings/our_achievements[0].jpg
/uploads/settings/our_achievements[1].jpg
/uploads/settings/our_achievements[2].jpg
/uploads/settings/our_achievements[3].jpg
/uploads/settings/our_achievements[4].jpg
/uploads/settings/our_achievements[5].jpg

Order service